PrvnÍ den na ozdravném pobytu na horách v Benecku jsme si užili báječně. I když nám počasí moc nepřálo, sluníčko nesvítilo, ale i tak jsme strávili celé odpoledne venku. Prošli jsme si okolí Benecka, koupili pohledy a čas před svačinkou jsme strávili sánkováním a bobováním. Moc se těšíme na další dny.
Druhý den jsme začali závoděním na bobech a sáňkách, za které jsme potom dostali diplomy a medaile. Po dobrém guláši jsme se vydali na dlouhou tůru na Rovinky a se setměním se vrátili na výbornou svačinu. Nyní nás čeká psaní pohledů domů a do školy. Těšíme se opět na zítřejší den.
Třetí den po snídani jsme začali procházkou k nedaleké kapličce, kde jsme při cestě poslali všem našim blízkým pohledy. Sluníčko nás celý den hřálo do zad, tak jsme nezaháleli a po poledním odpočinku opět vyšli na procházku, kterou završili v cukrárně u dortíku. Před svačinkou jsme si ještě užívali radovánek v sáňkování a bobování. Večer jsme si obohatili karaoke show. Zítra hurá na Žalý, tak nám držte pěsti.
Poslední den z ozdravného pobytu na horách v Benecku 2020 se opět vydařil. Dopoledne jsme se vydali za krásami přírody na rozhlednu Žalý, která se nachází v nadmořské výšce 1019 m. Po načerpáni sil v tamějším občerstvení jsme se vydali s příjemným pocitem zpátky do naší Hančovy boudy. Velmi chválíme všechny účastníky, kteří v sobě našli odhodlání tento "kopec" a kus cesty pokořit. Za odměnu jsme si v odpoledních hodinách zajezdili na gumách, čemuž se říká snowtubing. Před večeří na nás čekal perfektně vyzdobený a připravený karneval, kde se sešlo mnoho druhů masek. Za naše děti a pedagogy můžeme jednohlasně říci, že jsme si pobyt báječně užili a již teď se za rok těšíme opět na hory!