Náš finanční příběh můžete tvořit prostřednictvím našeho účtu 3652019309/0800. Ptejte se, komunikujte s námi, dotazujte se, jsme tu pro vás - kontakt. Potvrzení o daru zašleme. Informace o zpracování osobních údajů najdete zde.

kniha  1 kapitola      (psal se červen roku 2020)

Katastrofy jako nový začátek. Ukrývají příležitost do další budoucnosti

Život je natolik krátký, aby některá slova zůstala jen v srdci.
Bylo…nebylo…Ano, začíná to jako pohádka, vyprávěnka - příběh pro děti. Ale, co když ta pohádka vůbec není pohádka, co když je ten příběh pravdivý. Je to žilka pravdy, ukrytá uvnitř příběhu. Zdráháme se jí uvěřit. A tak na nás čeká ukrytá. Pravda tak jasná, průzračná, která utváří první kapitolu příběhu Možnost…nemožného  - školy „Příběh“. Název Příběh proto, že má svůj příběh.

První červnový den 2020 –  neproběhl tak, jak by si člověk přál, a přesto se musel stát. Žáci naší školy odcházeli s pedagogy na oběd, možná únava nebo silné emoce z krásně prožitého Dne dětí způsobily, že jeden žák na ulici prožil silný epileptický záchvat. Přivolaná záchranná služba dorazila téměř okamžitě, ještě dříve nám byl do cesty seslán „Land Rover“, a tenkrát kdosi v bílém tričku z auta vystoupil a nabídl pomoc, ochotu a starost. Následující den tento muž vstoupil do života naší školy a ujišťoval se, že jeho podaná ruka měla dopad na zdraví a život žáka.

Ten muž v bílém poslouchal a poslouchal. Vyprávění příběhů o životě naší školy jej zaujalo natolik, že škole svěřil nádherný kus zahrady s kouzelným objektem „Zámečkem“ pro rekonstrukci…pro naši novou školu!

Mít novou školu!  Proč tuto myšlenku daroval? To byla otázka, kterou jsme mu položili…. „Nestěžovali jste si, popisovali jste jen krásu, vlídnost a radost“, odpověděl.

Věříte? Tak věříte?

.....možnost ...... nemožného