Jak šel čas...

13. října 2017

Co jsme všechno zvládli?

Jak šel čas...
13. října 2017 - Jak šel čas...

Den seniorů v Trutnově

V pondělí 2.10.2017 jsme vyrazili vyzbrojeni kytarou a dobře rozcvičenými hlasivkami do Domova pro seniory v Trutnově. Na trutnovském nádraží jsem se sešli s kamarády z Vrchlabí a Trutnova a společně vystoupali k domovu.

Tam jsme se prezentovali s pásmem písniček a básniček. Doufejme, že se nám podařilo šířit dobrou náladu a naše vystoupení bylo hezkým dárkem babičkám a dědečkům.

Kluci holky z Vrchlabí a Trutnova, děkujeme, zpíváte opravdu pěkně!

den seniorů v Trutnově - zpívání 2017

Plavecké tréninky Rejnoci

Pravidelně probíhají tréninky pod vedením přísných trenérů. Chystáme se na závody a doufáme, že letos kapříka dostaneme MY! Sportu zdar!!!

IMG_20170927_101958_1CS

Rejnoci - plavání

Návštěva knihovny Slavoj

Ve středu 11.10.2017 jsme se vrátili opět do knihovny Slavoj, kde jsme zahájili cyklus přednášek na literární téma. Tentokrát téma ožehavé a to: pravé / falešné?

Jasné, přeci rukopisy. A aby toho nebylo málo, přidali jsme si pověsti z okolí.

Paní knihovnice, děkujeme a už se těšíme na další přednášku.

Slavoj - Rukopis královédvorský

Městská knihovna Kohoutův dvůr

V pátek třináctého (den to obávaný) jsme se odvážně vydali do muzea, kde nás čekala milá paní kurátorka, která pro nás měla připravený program (opět) na tému nejznámějšího padělku. (V muzeu tedy věří, že rukopis je orginál). Bylo to poučné, hezké a interaktivní. V prosinci si akci zopakujeme na téma loutky...

Děkujeme.